Signal Diş Macunu White Now Glossy Shine Anında Beyazlık +3 Kat Işıltı 75 ml #30143665 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal Diş Macunu White Now Glossy Shine Anında Beyazlık +3 Kat Işıltı 75 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

White Now Etkisi Siz de anında bembeyaz bir gülüşün hayalini kuranlardan mısınız? Doğru diş bakımı alışkanlıkları ve kaliteli ürün kullanımıyla ışıldayan, bembeyaz dişlere kavuşmak mümkündür. White Now'ın kusursuz uzman beyazlatıcı diş macunları ve diş fırçalarını mutlaka keşfedin. Signal White Now serisi formüllerinde yer alan özel bileşenler sayesinde ilk kullanımdan itibaren dişlerde beyazlık etkisi yaratır. White Now diş macunu çeşitlerini dört hafta düzenli kullandığınızda beyazlatıcı etkisi olmayan diş macunlarına göre 3 kat beyazlık elde edersiniz.

Dünya Diş Hekimlerinden onay almış olan White Now serisi beyazlatma formülünün yanında florür de içerdiğinden günlük kullanıma da uygundur. Signal White Now Glossy Shine Diş Macunu Işıltı kristalleri ile dişlerinize anında 3 kat parlaklık** Signal White Now Glossy Shine Diş Macunu, ilk fırçalamadan itibaren dişlerinize anında 3 kat beyazlık sağlar ve anında beyazlık etkisi klinik olarak da kanıtlanmıştır.* Işıltı kristalleri ile dişlerinize anında 3 kat parlaklık** sağlar. Diş lekelerini gidermeye yardımcı beyazlık sağlayan formülü sayesinde düzenli kullanımda daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlar. Parlatıcı diş macunu, renk kusurlarını düzelten mavi-safir pigment teknolojisi ile dişlerinizi aşındırmadan hayalini kurduğunuz beyaz dişlere sizi kavuşturur. Çay, kahve, nikotin gibi lekelerden dişlerinizi arındırır. Günlük kullanım için uygundur. Beyazlık etkisi dişlerinizin başlangıçtaki doğal rengine göre değişiklik gösterebilir. Signal White Now Glossy Shine Diş Macunu kumaşta leke bırakabilir. Unutmayın, anında bembeyaz bir gülüş için beyaz dişlerden fazlası gerekir. Doğru ağız sağlığı hepsinden önemlidir. Harika beyaz bir gülüş için Signal Diş Fırçaları ile deneyin, farklı diş bakımı deneyimleri için Signal’in diğer diş macunları ile de tanışın!

  • Dişlerinizin üzerindeki lekelerden kaçınmak için içtiklerinize dikkat edin.
  • Dişlerinizi beyazlatmak ve korumak için doğru bir diş macunu seçin.
  • Ulaşması zor yerler için ağız yıkama suyu ve diş ipi kullanın.
  • Sigara içmek ve tütün çiğnemek gibi alışkanlıklarla vedalaşın.
  • Çok fazla şeker içeren gıdalardan uzak durun.
  • Uygun diş fırçası kullanın ve fırçanızı 3 ayda 1 değiştirin.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız