Signal White Now Sensitive Anında Beyazlatıcı Leke Karşıtı Diş Macunu Kahve Ve Sigara Lekelerine Etkili 75ml #30383982 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal White Now Sensitive Anında Beyazlatıcı Leke Karşıtı Diş Macunu Kahve Ve Sigara Lekelerine Etkili 75ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 61 adet
179,50 TL 107,70 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Diş hassasiyeti, diş fırçalamayı zaman zaman imkansız hale getirecek kadar can yakıcı olabiliyor. Dişlerinde hassasiyet olanların diş macunu seçerken kendilerine en uygun olan macunu bulabilmesi fazlasıyla önem taşıyor. Diş hassasiyeti ile baş etmeye çalışırken dişlerin beyaz görünümüne ayıracak bir vakit de kalmayabiliyor tabii. Sen de hem diş hassasiyetine karşı etkili hem de renk kusurlarını gidermeye yardımcı bir diş macunu arayıp bir türlü bulamamaktan şikayetçi misin? O halde Signal White Now Sensitive Diş Macunu tam da sana göre!

Signal White Now Sensitive Diş Macunu, klinik olarak kanıtlanmış ActivRelief ve White Correct teknolojilerini birleştiren nazik formülasyonu sayesinde diş hassasiyetini rahatlatırken bir yandan anında beyazlık etkisini* görmene de yardımcı oluyor. 
Dişlerin hassas bölgelerine ulaşarak hassasiyete karşı ağız sağlığına destek veren Signal White Now Diş Macunu, aynı zamanda içerdiği mavi-safir pigment teknolojisi ile henüz ilk fırçalamada dişleri aşındırıp zarar vermeden** anında beyazlık* elde etmene katkı sağlıyor. Diş sağlığı uzmanları ile birlikte hazırlanan Signal White Now, bu yönüyle yalnızca diş hassasiyeti konusunda fayda sağlamayı değil; aynı zamanda leke giderici macun olabilmeyi de amaçlıyor. 

Artık diş hassasiyeti ve diş lekelerinden yakınmana gerek yok; çünkü Signal White Now Sensitive Diş Macunu, bu zorlu yolculukta artık yanında! Signal White Now Sensitive Diş Macunu ile dişlerindeki rahatlama ve beyazlamanın tadını doya doya çıkarabilirsin!
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.
**Mavi safir pigmentleri

●    İki teknolojisi birleştiren formülü diş sağlığı uzmanları ile birlikte geliştirilmiştir. 
●    ActivRelief teknolojisi ile dişlerde hassasiyet yaşanan bölgeleri rahatlamaya yardımcı olur.    
●     İçerdiği mavi-safir pigment teknolojisi sayesinde hassasiyetin yanı sıra yüzey lekelerine de etki ederek dişlerde anında beyazlık yakalanmasına destek olur.
●    Aşındırmayan içeriği ile diş hassasiyetine ve beyazlığına etki ederken dişlerde aşınmaya yol açmaz.
●    Dişlerde hassasiyete ve beyazlığa yönelik etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız