Superfresh Mini Kıymalı-Patatesli Börek #30192869 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Mini Kıymalı-Patatesli Börek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL

Superfresh Mini Kıymalı-Patatesli Börek

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde yer alan dondurulmuş ürünler, zamanınızın kısıtlı olduğu zamanlarda sizlere harikalara yaratacak lezzetler sunmaktadırlar. Bu ürünler sahip oldukları lezzet ve profesyonellik ile birlikte, en kısa sürede pratik bir şekilde harika lezzetlerin masanızda olmasını sağlar. Bu reyon içerisinde bulunan ürünlerden biri olan Superfresh Mini Kıymalı-Patatesli Börek kıymalı patatesli mini börekleri ile çıtır çıtır, ince hamurlu lezzeti sizlere sunmaktadır. Ürünün içerisinde zeytinyağı kullanılarak lezzeti iki katına çıkartılmıştır. Ürün profesyonel bir şekilde hazırlandığından dolayı hazır olduğu anlaşılmaz ve ev böreği ile birebir lezzeti taşır. Oldukça pratik olan dondurulmuş kıymalı ve patatesli böreği fırına atarak bir süre pişirebilir ve çözülmesini sağlayabilirsiniz. Ardından da masanıza koyarak lezzeti ile büyülenebilirsiniz. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Superfresh Mini Kıymalı-Patatesli Börek ürünü dondurulmuş ürünler arasında yer almakta ve hamur işleri reyonu içerisinde, börekler arasında sizlere sunulmaktadır. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ardından dilediğiniz ödeme yöntemini kullanarak alışverişinizi sonlandırabilirsiniz. Dilerseniz ödeme kolaylığı olan kapıda kredi kartı veya nakit seçeneklerini kullanabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız