Superfresh Patatesli Tepsi Böreği 800 g #30034640 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Patatesli Tepsi Böreği 800 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Superfresh Patatesli Tepsi Böreği 800 g

Taptaze hamuruyla ev yapımı tadında olan Superfresh Patatesli Tepsi Böreği 800 g enfes lezzetiyle birlikte pizza ve hamur işleri bölümünde şimdi sizlerin damak tadına sunuluyor. Evinizde güvenle bulundurduğunuz doğal malzemeler, Superfresh’in ustalığıyla birleşiyor ve dilediğiniz an tüketebileceğiniz taptaze tepsi börekleriyle sofralarınızı zenginleştiriyor.
Dondurucudan çıkardıktan sonra Superfresh’in marifetli tarifiyle hazırlanmış patatesli tepsi böreğinizin paketini açıp ısıtarak, kısa sürede sofranızda servis edebilirsiniz. Akşam yemeklerinde, misafir sohbetlerinde ya da dilerseniz atıştırmalık olarak öğün aralarında iştahla tüketeceğiniz patatesli tepsi böreği sizleri bekliyor.
Superfresh’in yeni lezzeti, sizi büyük bir zahmetten kurtarıp taze patates harcı ve çıtır çıtır hamuruyla kısa sürede gösterişli bir sofra hazırlamanıza yardımcı oluyor. Ayrıca hazırladığınız sulu yemeklerin yanında da güzel bir hamur işi alternatifi olarak zahmete girmeden kısa sürede sofranızı zenginleştiriyor. Isıtıp kısa sürede servis edebileceğiniz tepsi böreği sayesinde artık yemek hazırlamak için az zamanınız olmasına kaygılanmanıza gerek de kalmayacak. 800 g paketiyle sunulan patatesli tepsi böreğini denemek ve yepyeni doğal lezzetleri tatmak için hemen sepetinize ekleyebilir ve sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz.
Ürün Kodu: 406166

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız