Tada Klasik Kaşarlı Sandviç 160 G #30167333 | CarrefourSA
Marka: TADA

Tada Klasik Kaşarlı Sandviç 160 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
70,90 TL

adet
Tada Klasik Kaşarlı Sandviç’in damaklarda iz bırakan lezzetiyle tanışmaya hazır mısınız? Tada Klasik Kaşarlı Sandviç gün içerisinde acıktığınız her an yanınızda olacak. Okulda, iş yerinde, sporda, toplantı arasında hızlı bir öğün yemek istediğiniz anlarda Tada Klasik Kaşarlı Sandviç, pratik tüketim özelliği ile sizlere kusursuz bir lezzet deneyimi vadeder. Tada Klasik Kaşarlı Sandviç, taş tabanlı fırınlarda pişen ekşi mayalı yumuşacık ekmeği, kaliteli kaşar peyniri ile buluşturarak damaklarınızda muhteşem bir tat bırakır. Yediden yetmişe herkese vazgeçilmez bir lezzet deneyimi sunan Tada Klasik Kaşarlı Sandviç ile öğünlerinize lezzetli bir dokunuş yapabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Ekmek (%53) [buğday unu, içme suyu, şeker, tereyağı, maya, süt tozu, tuz, buğday gluteni, stabilizör(kalsiyum karbonat), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri),antioksidan (askorbik asit, laktik asit), koruyucu (sodyum asetat)], kaşar peyniri (%35) [Pastörize inek sütü, tuz,peynir mayası vepeynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)], mayonez [(içme suyu, bitkiselsıvı yağ (ayçiçek), beyaz sirke, modifiye mısır nişastası, şeker, yumurta, tuz, stabilizatör (ksantan gum), soğan tozu,aroma verici (mayonez), asitliği düzenleyici (sitrik asit), koruyucular (potasyum sorbat, sodyum benzoat),antioksidan (EDTA)], ketçap [içme suyu, domates salçası, şeker, beyaz sirke, mısır nişastası, tuz, stabilizatör (ksantangum), ketçap aroması], domates salçası, hardal, peyniraltı suyu tozu.

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt ürünleri, yumurta ve hardal içerir.İz miktarda balık, sülfit ve susam ürünleri içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-4 °C muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unifo Gıda ve Savunma San. Tic. A.Ş.-Gebze Organize Sanayi Bölgesi 400. Sokak No:412 41480 Kocaeli, Türkiye

İşletme Kayıt No
TR-54-K-017754

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 243
Enerji (kj) 1021
Yağ (g) 9.7
Doymuş Yağ(g) 4.8
Karbonhidrat (g) 25.5
Şekerler (g) 3
Lif(g) 3.1
Protein (g) 11.9
Tuz(g) 1.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız