Tat Babagannuş 300 Gr #30167451 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Babagannuş 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
14,90 TL

 

Gıda ve yemek malzemeleri arasında konserve şeklinde raflarda yerini alan mezeler de bulunur. Bu mezelerin en leziz hâlini Tat 300 gr babagannuş patlıcan mezesi ile deneyebilirsiniz. Babagannuş bir patlıcan mezesidir. Patlıcanın püre durumuna getirilerek çeşitli soslarla konserve edilmiş şeklini hazır olarak satın alabilirsiniz. Restoranlarda kebap ve farklı yemeklerin arasında meze olarak servis edilen bu lezzeti ana yemek gibi de tüketebilirsiniz. Tat markasının kaliteli konserve ürünlerinden biri olan bu mezeyi şişeden çıkartıp üzerini yoğurtlayarak servis edebilirsiniz. Evinizde verdiğiniz davetlerde uzun uzun meze hazırlamaktansa uygun fiyatlı Tat konserveleri tercih ederek zamandan kazanırsınız. Sadece misafirleriniz değil sizin ve ailenizin de vazgeçilmezi olacak babagannuş konserveyi CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Konserveler reyonundan Tat 300 gr babagannuş mezeyi satın alabilirsiniz. Artık hazırladığınız yemeklerde meze için vakit kaybetmenize gerek kalmıyor. Konserve ürün denince akla gelen ilk markalardan olan Tat markasının patlıcan mezelerini güvenle kullanabilirsiniz. Sağlıklı cam şişeden çıkardığınız mezelerin üzerini yoğurtlayarak en şık sofraları kısa sürede hazırlama şansı yakalarsınız. Tat babagannuş için ürünü sepetinize eklemeniz yeterlidir.

 

İçindekiler Bilgisi
Közlenmiş patlıcan (%70), tahin (%28), sarımsak, tuz.

Alerjen Bileşenler
Susam içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı kavanozları almayınız. Servise hazırdır. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve 2 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-003551

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 74
Enerji (kj) 307
Yağ (g) 3.9
Doymuş Yağ(g) 0.6
Karbonhidrat (g) 6.4
Şekerler (g) 1.3
Protein (g) 3.1
Tuz(g) 2.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız