Teremyağ Gurme Kase Margarin 250 G #30035666 | CarrefourSA
Marka: TEREMYAĞ

Teremyağ Gurme Kase Margarin 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Teremyağ Gurme Kase Margarin 250 g

Buram buram lezzetiyle tadına doyamayacağınız, sabah kahvaltılarının ve pilavların vazgeçilmezi olup tereyağının lezzetiyle buluşan Teremyağ Gurme Kase Margarin tam ağzınıza layık. İster sabahları taze ekmek üzerine sürerek çocuklarınıza yedirin, ister sofraların sultanı pilavınızı lezzetlendirecek yağ olarak kullanın, her yere yakışan tereyağ lezzetinde son nokta olan gurme kase margarin ile sofralarınız şenlenecek.

Tereyağın içinde bulunan A vitamini troid ve böbrek üstü bezlerin çalışmasında, D vitamini dişlerin sağlıklı olmaları ve kemiklerin gelişiminde, E vitamini kanserlerden koruyucu olarak ve K vitaminleri sayesinde kan pıhtılaşması rollerini üstlenir. Ayrıca selenyum gibi hayati önem taşıyan minerali içinde barındırır. Hızlı bir enerji kaynağı olduğundan Teremyağ Gurme Kase Margarin sabahları tüketilmesi idealdir. İçerisindeki kolesterol sayesinde çocukların beyin ve sinir sistemi gelişiminde önemli rol oynar. Üstelik açılabilir ve hemen kolaylıkla sürülebilir kolay yapısıyla pratiktir.

Harika kurabiye tarifleri biliyorsunuz ama en uygun yağı bulamıyor musunuz? Tatlılarınızı ve kurabiyelerinizi lezzetiyle taçlandıracak Teremyağ Gurme Kase Margarin hemen denemelisiniz.

Margarin kategorisinde 250 gramlık paketler halinde satılan ürünü hemen tatmak ve çocuklarınıza yedirmek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Yağlar [Bitkisel Yağlar (Değişen Miktarlarda Ayçiçek, Pamuk, Palm, Kanola, Keten Tohumu)

Alerjen Bileşenler
İnek Sütü Kaymağı (%5) (Pastörize İnek Sütü Kreması, Şeker (%0,6))], Su, Yağsız Pastörize Süt (%20), Peyniraltı SuyuTozu (Süt Ürünü), Emülgatörler (Bitkisel Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritleri, Lesitinler (Ayçiçek, Soya)), Tuz (en fazla % 0,2), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Asitlik Düzenleyici (Laktik Asit), Vitaminler (E, A, D), Aroma Verici (Süt Ürünü).

Menşei Ülke
250

Muhafaza Şartları
TR-34-K-001129

Kullanım Talimatı
Serin ve kuru ortamda muafaza ediniz.Buzdolabında saklanması tavsiye edilir.

Hamile Ya Da Emziren Kadınlar İçin Tavisye Edilemez

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PASİFİK TÜKETİM ÜRÜNLERİ SATIŞ VE TİC.A.Ş.-Ferah, Ferah Cd. No:1, 34692 Üsküdar/İstanbul

İşletme Onay No
TÜRKİYE

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 531
2183
59
19
2.5
0.6
0.8
0.2
600
3.7
20
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız