Tulumba Tatlısı kg #20000025 | CarrefourSA

Tulumba Tatlısı kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
129,00 TL

kg

Şerbetli tatlılar içerisinde geleneksel değeri olan tatlılardan biri olarak Tulumba Tatlısı sofralara lezzet ve keyif getiriyor. Gevrek, kıvamında pişirilmiş yapısı, tam kıvamındaki şerbeti ile tulumba tadını tatlı severlere yaşatıyor. Sevilen tulumbayı en sağlıklı hali ile tüketiciye ulaştırıyor. Doğal malzemeden üretildiği için sağlıklı bir gıda olarak, yemeklerden sonra tatlı ihtiyacı duyanlara iyi bir seçenek oluşturuyor.
CarrefourSA raflarında Tatlılar reyonunda satışa sunulan ürün, tadı, kokusu, tam ölçüsündeki özellikleri ve kalitesi ile özel bir tatlı. Nar gibi kızarmış oluşu ve tulumbaya özgü koyu parlak sarı rengi ile dikkat çekiyor. Gevrek ama çok sert olmayan kıvamı ile lezzeti akıllarda kalıyor. İstenen ölçülerde gram ya da kilo ile satın alınabiliyor. Her yaştan tatlı sever için sağlıklı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Siz de lezzetli bir tatlı yemek istediğinizde ürünü tercih edebilirsiniz. Yemeklerin ardından ya da ayrı öğün olarak tulumbayı zevkle tüketebilir, konuklarınıza ikram edebilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle rahatlıkla paylaşabilirsiniz.
Yemek masalarınızda lezzet şöleni yaşamak için damak tadınıza uygun leziz tulumbayı seçebilir, ürünü hemen alışveriş sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 3200
"
İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu(gluten içerir), beyaz şeker, içme suyu, yumurta, ayçiçek yağı

Alerjen Bileşenler
Yumurta ve gluten içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
CİHAN GIDA RAMAZAN GÖRÜR / Merkez mah. Çobançeşme cad. Ege sok. No:16 Kağıthane / İST.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-090074

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 335
Enerji (kj) 1403
Yağ (g) 6.6
Doymuş Yağ(g) 0.9
Karbonhidrat (g) 65.3
Şekerler (g) 28.6
Protein (g) 3.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız