Saray Sarması kg #20000164 | CarrefourSA

Saray Sarması kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
215,00 TL 190,00 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
Saray Sarması Kg

Ülkemiz yemek kültürü bakımından en zengin ülkeler arasında yer almaktadır. Ülkemizde hemen hemen her yörenin kendine has mutfağının oluşu bu durumun başlıca sağlayıcıları arasında gösterilebilir. Ülkemizde yemek kültürünün bu denli zengin oluşu beraberinde tatlı kültürünün de zenginleşmesini getirmektedir. Ülkemizde yemeklerin yanı sıra oldukça çeşitli sayılabilecek tatlıda bulunmaktadır. Yine hemen hemen her yörenin kendine has tatlı çeşitleri bulunmaktadır. Tüm bu tatlılar sahip oldukları lezzetler sayesinde insanlarımız tarafından büyük bir ilgi duymaktadır. Saray sarması kg ürünleri de yine oldukça lezzetli ürünler arasında yer almaktadır. İçerisinde bulunan yoğun ceviz ve doğal şerbet sayesinde oldukça lezzetli olan bu tatlı özellikle misafirlerinize ikram etmeniz için oldukça güzel bir imkan oluşturmaktadır. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürünler sayesinde siz de misafirlerinize en uygun ikramlarda bulunabilirsiniz.

Unlu mamuller ve tatlılar reyonunu ziyaret ederek siz de saray sarması kg ürünlerini bulabilirsiniz. Ürün tamamen doğal yöntemler ile hazırlanmış olup doğal süreci içerisinde pişirilmiştir. Bu sayede en lezzetli hali ile müşterilere sunulmakta ve sağlık açısından hiçbir problem teşkil etmemektedir.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 23
Yağ (g) 33.1 47
Doymuş Yağ(g) 12 60
Karbonhidrat (g) 35.6 14
Şekerler (g) 11.9 13
Protein (g) 6.5 13
Tuz(g) 0.3 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız