Cevizli Tel Kadayıf kg #20000089 | CarrefourSA

Cevizli Tel Kadayıf kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,00 TL

kg
"Cevizli Tel Kadayıf

CarrefourSA reyonlarının Tatlılar bölümünden damaklarınıza gelen Cevizli Tel Kadayıf, şerbetli tatlıların baş tacı olarak karşınıza çıkıyor. Geleneksel Türk mutfağının en lezzetli örneklerinden biri olan ürün, hem sizin hem de ailenizin vazgeçilmezi oluyor. Tel kadayıfın cevizle mükemmel uyumunu en güzel şekilde yansıtan tatlı, çocuklar için de hem enerji kaynağı hem de keyifli bir lezzet oluyor.

Dostlarınıza ve sevdiklerinize hazırladığınız yemek sofralarında tatlı ikramı olarak tercih edebileceğiniz, misafirliğe giderken hediye olarak götürebileceğiniz cevizli tel kadayıf, keyiflere keyif katıyor. Bayramların ve özel günlerin aranılan tatlısı olarak da sofralardaki yerini alarak yediden yetmişe herkesin tercihi olan tatlı; ceviz, tel kadayıf ve şerbetin birlikteliğinden oluşuyor. Kadayıfın cevizle birlikte fırınlanmasının ardından şerbetlenmesi ile hazırlanan muhteşem ikramlık, geçmişten günümüze davet ve iftar sofralarının da bir numaralı gözdesi olarak gönüllerde taht kuruyor.

Cevizin içeriğinde yer alan vitaminler ile tatlının besleyici özelliği birleşerek sağlıklı bir seçenek olarak evlerinize giren lezzet, tatlı krizi anında da mükemmel doyuruculukta bir alternatif oluyor.

Ürünün tadına bakmak istiyorsanız beklemeden sepetinize ekleyerek siparişinizi oluşturabilir; ağzınızı tatlandırabilirsiniz.

Ürün Kodu: 26837

"
İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu (gluteniçerir),beyaz şeker, içme suyu, bitkisel susuz yağ, ceviz(%7,81)

Alerjen Bileşenler
Gluten ve sert kabuklu ürünler içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
CİHAN GIDA RAMAZAN GÖRÜR / Merkez mah. Çobançeşme cad. Ege sok. No:16 Kağıthane / İST.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-090074

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 357
Enerji (kj) 1495
Yağ (g) 6.4
Doymuş Yağ(g) 2.5
Karbonhidrat (g) 71.9
Şekerler (g) 49.4
Protein (g) 2.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız