Ülker Dankek Lokmalık Üzümlü Kek 160 Gr #30110984 | CarrefourSA
Marka: DANKEK

Ülker Dankek Lokmalık Üzümlü Kek 160 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,00 TL

adet

CarrefourSA Kekler bölümünde beğeninize sunulan Dankek Lokmalık Üzümlü 170 gr, misafirlerinizle ve aileniz ile geçireceğiniz en güzel anlarınıza lezzet katmaya aday bir lezzet olarak öne çıkıyor.

Ev yapımı lezzeti ile çay molalarınızda, sevdiklerinizle vakit geçirdiğinizde ve tatlı atıştırmalar yapmak istediğinizde elinizin altında olan üzümlü kek, kokusu ve dokusuyla tiryakilik yaratıyor. Lokmalık formda olduğundan misafirlerinize yaptığınız ikramlarda da ideal bir tercih oluyor. İçerisinde bulunan kuru üzüm parçacıkları ile klasik bir tarifi yepyeni bir anlayışla yorumlayarak damaklarınızı çok farklı bir tatla tanıştırıyor.

Lokmalık keki hazırlayacağınız çikolatalı sosa batırarak farklı lezzetler de elde edebilirsiniz. Damak tadınıza en uygun şekilde tat katabileceğiniz ev yapımı tadında olan kek, büyükten küçüğe herkesin beğeneceği ve güvenle yiyebileceği özelliktedir. Atıştırmalık bir ürün olduğundan her an yanınızda bulundurabilir; canınız ne zaman isterse birkaç tane atıştırabilirsiniz. Yolculuklarınızda veya günlük yoğunluk arasında yemek için vakit bulamadığınızda açlığınızı bastırmanız için en lezzetli çözümü sunar.

Kuru üzümün ağızda dağılan hafif kek hamuruyla birleşiminden doğan sade lezzeti hemen sipariş edebilir; her bir mini kekin dayanılmaz hafifliğinin tadına siz de varabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, bitkisel yağ (palm), şeker, su, kuru üzüm (%8), invert şekerşurubu, yumurta, nişasta, nem verici (gliserol), peyniraltı suyu tozu (süt), yumurta akı, tuz, koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit), kabartıcılar (sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat), emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, soya lesitini), aroma vericiler, kıvam arttırıcı (guar gam), asitlik düzenleyici (sitrik asit).

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta, süt, soya içerir. Eser miktarda susam ve fındık içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-70-K-000215

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 416
Enerji (kj) 1738
Yağ (g) 19
Doymuş Yağ(g) 9.2
Karbonhidrat (g) 55
Şekerler (g) 24
Protein (g) 5.4
Tuz(g) 0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız