Ülker Smartt Patlayan Şekerli Baton Çikolata 14G #30145912 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Smartt Patlayan Şekerli Baton Çikolata 14G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Smartt Patlayan Şekerli Sütlü Çikolata 14 g
lezzetli tadıyla şekerleme ve kuruyemiş reyonundan sizlerin beğenisine sunuluyor. Farklı ve özgün tatlardan hoşlanıyorsanız kolaylıkla sahip olabileceğiniz çikolata, kendinizin ve sevdiklerinizin tatlı ihtiyacını karşılamak konusunda sizlere pratik bir çözüm getiriyor. Besleyici içeriği ve hoş tadı sayesinde ara öğünlerinizde açlık hissinizi bastırmanız için iyi bir alternatif oluyor.
14 gramlık paketler halinde sunulan Smartt Sütlü Çikolata hafif yapısı sayesinde çantanızda yer kaplamayan bir atıştırmalık olarak beğeninize sunuluyor. Güvenli içeriği sayesinde çocuklarınızın da rahatlıkla tüketebileceği ürünü reyonlarımızdan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Çıtır çıtır, ağızda dağılan lezzetiyle çocuklarınızın da severek tüketeceği ürün günlük enerji ihtiyacını karşılamak konusunda oldukça iyi bir seçenek olabilir. Üstelik sütün ve kakaonun benzersiz uyumu damağınızda unutulmaz bir şölen sunmaya hazırlanıyor. Alışıldık lezzetlerin dışında patlayan şekerin keyifli uyumunu merak ediyorsanız ürüne sahip olmak artık sandığınızdan daha kolay. Ürününüzü hemen tüketmek istemiyorsanız paketini açmadan buzdolabında güvenle ve rahatlıkla saklayabilirsiniz.
Tadı damağınızda uzun süre kalacak olan lezzeti sayesinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz Smartt Patlayan Şekerli Sütlü Çikolata'yı online olarak kolaylıkla sipariş ederek satın alabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız