Vernel Max Yumuşatıcı 1440 ml + Perwoll Siyah Çamaşır Deterjanı 1 lt #30143030 | CarrefourSA
Marka: VERNEL MAX

Vernel Max Yumuşatıcı 1440 ml + Perwoll Siyah Çamaşır Deterjanı 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Vernel Max Yumuşatıcı 1440 ml + Perwoll Siyah Çamaşır Deterjanı 1 lt
süper fırsat paketi ile ekonomik bir alternatif oluşturuyor. Deterjan ve yumuşatıcıdan oluşan set, gülün taze çiçek kokusunu çamaşırlara bırakırken, siyahlar ve koyu renklilere özel temizleyici ile renklilere özel bakım sunuyor. Hassas çamaşırlar için yeni gibi onarıcı etki sunan deterjan, simsiyah renklerin garantisini veriyor. Ardından kullanılan yumuşatıcı kumaşları yumuşacık yaparak gül kokusu ile parfümlüyor. İkili konsantre sıvılar az miktarda ürün ile çok çamaşır yıkamayı vadediyor. Ferahlık incileri molekülleri ile 8 hafta koku etkisini sürdüren yumuşatıcı 60 yıkama imkanı sunarken, siyahlara özel deterjan tam 16 yıkamada kullanıcılara eşlik ediyor.
Denim ürünleri, siyah elbise, gömlek, tişört ve bluzları çok olan kullanıcıların tercihi olan set, CarrefourSA reyonlarında yumuşatıcılar kategorisinde kendine yer buluyor. Otomatik çamaşır makineleri için uygun olan ikili, mis gibi kokan, simsiyah ve lekesiz çamaşırların sırrını veriyor. Elde yıkama için tavsiye edilmiyor. Siz de seti hemen satın alarak ekonomik bir seçim yapabilir ve dolabınızdaki siyahları yenilerken, mis gibi parfüm kokusunu çamaşırlarınıza taşıyabilirsiniz.
Ürün Kodu: 476977
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız