Vernel Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Aromaterapi Relax 3L #30052244 | CarrefourSA
Marka: VERNEL

Vernel Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Aromaterapi Relax 3L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bitki ve çiçeklerden elde edilen doğal aromatik yağların vücut sağlığımızın üzerindeki olumlu etkisi uzun yıllardır bilinmektedir. Vernel Aromatheraphy Relax'ın doğal parfüm yağları içeren eşsiz formülü ile eşsiz Vernel yumuşaklığını uzun süre hissedin.
Kullanım Talimatları
Mükemmel sonuçlar için; Her zaman ürünlerin etiketinde belirtilen talimatlara uyun. Vernel sıvı çamaşır yumuşatıcının miktarını ayarlamak çok kolaydır.Doğru miktar için Vernel şişesinin kapağını kullanmanız yeterlidir. Kullanımdan önce Vernel sıvı çamaşır yumuşatıcıyı sulandırmayın. Yumuşatıcıyı doğrudan şişeden kapağa dökün ve sonra çamaşır makinesindeki yumuşatıcı bölümüne boşaltın. Eğer çamaşırlarınızda yumuşatıcı kalıntısı oluşursa, basitçe durulayınız. Yumuşak çamaşırlar için 100 ml(makinede yıkama) Yumuşak çamaşırlar için 50 ml(elde yıkama) Önyıkama yapmayınız. Makinenizi kapasitesinden fazla doldurmayın.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız