Vivident Kırmızı Meyveler Sakız Kırmızı Orman Meyveleri Aromalı 22 G Kutu #30097820 | CarrefourSA
Marka: VIVIDENT

Vivident Kırmızı Meyveler Sakız Kırmızı Orman Meyveleri Aromalı 22 G Kutu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,00 TL

Gerçek meyve lezzetini bünyesinde barındıran Vivident Meyve Sulu Sakız doğallığıyla ferahlık verirken, keyifli vakit geçirmenize yardımcı olur. Ağzınızda çiğnedikçe mutluluğun tadını alacağınız şekersiz sulu sakız ile her zaman doğal meyve suyu tadını çıkarabilirsiniz. 

Vivident Xylit Şekersiz Meyve Sulu Sakız

Gerçek meyve suyu ile üretilen Vivident Sakız, egzotik havası ve rengarenk görünümüyle ilk olma özelliği taşır. Vivident Sakız içerisinde şeker barındırmaz. Sahip olduğu bitki özleriyle dişlerin doğal güzelliğini koruyarak, diş ve diş minelerine zarar vermez.

Vivident Özel Kutulu Sakız

Draje şeklinde tasarıma sahip olan Vivident meyve sulu sakız, hijyenik ve kolay taşınabilir dizaynıyla kapaklı kutu içerisinde bulunur. Kutunun üstündeki kapağı yukarı kaldırarak, içerisindeki Vİivident meyve sulu sakıza ulaşılabilir. Kapağın tekrar kapatılmasıyla da mikroplardan uzak bir şekilde, son tüketim tarihine kadar güvenle saklanabilir ve tüketilebilir. Ayrıca özel kutu tasarımıyla kolaylıkla arabada, çantada, cepte taşınması mümkündür. Kolay taşınmasıyla her zaman ve her yerde Vivident şekersiz sakız keyfini dişlerinize zarar vermeden çıkarabilirsiniz. Doğallığın tadını çıkartmak için Vivident Xylit Şekersiz Meyve Sulu Sakız ürününü çerez, çikolota ve bisküvi kategorisinde bularak hemen satın alabilirsiniz. 

30097820

İçindekiler Bilgisi
Tatlandırıcılar (Sorbitol, İzomalt, Mannitol, Ksilitol, Maltitoller, Aspartam, Sukraloz, Asesülfam-K) (%67), Sakız Mayası, Meyve Suyu (Böğürtlen, Çilek, Ahududu) (%3), Asitler (E330, E296), Aroma Vericiler (%2), Stabilizör (E422), Kıvam Arttırıcı (Gam Arabik), Emülgatörler (Soya Lesitini, E473), Bitkisel Yağ (Palm Çekirdeği), Karamürver Konsantresi (%0,05), Tam Hidrojenize Hindistan Cevizi Yağı, Parlatıcı (E903), Renklendiriciler (E120, E160A), Antioksidan (E321)

Alerjen Bileşenler
Soya ürünü içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PERFETTİ VAN MELLE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.-Barış, No:15, Gazi Sk. No:15, 34520 Kıraç / Esenyurt/Beylikdüzü

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000868

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 171
Enerji (kj) 713
Yağ (g) 0.1
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 67.6
Lif(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız