Yumurtalı Ramazan Pidesi 350 g #20000328 | CarrefourSA

Yumurtalı Ramazan Pidesi 350 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Yumurtalı Ramazan Pidesi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sofralarda yerini alır. Ağırlıkla iftarlarda ekmek yerine tüketilse de sahur saatinde de tüketilebilir. Gidilen yemek davetlerinde de yanınızda götürebileceğiniz Ramazan pidesi yumurtalı ve çörek otlu olarak hazırlanır.

Yumurtanın Eşsiz Lezzeti ile Ramazan Pidesi

Yumurtalı Ramazan pidesi yumuşacık ve besleyici olmasıyla dikkatleri üzerine çeker. Ramazan pidesinin olduğu sofralar ekmekten uzak ve daha doyurucudur. Yumurtanın vitamin ve protein değerlerinin Ramazan pidesiyle buluşmasıyla son derece besleyici doyurucu ve sağlıklı bir ek gıda oluşur. Ramazan pidenizi yemeklerin yanında tüketebileceğiniz gibi içine peynir domates koyarak sandviç yapabilir veya kakaolu fındık krema çeşitlerinden sürerek kendinize tatlı bir lezzet sunabilirsiniz.

Ürün Kodu: 20000328

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu,içme suyu,%5 yumurta, Maya(saccharomyces cerevisiae),tuz,süt (uht ), ekmek enzimi((buğday unu, enzim (Hemiselüloz,alfa amilaz,lipaz))

Alerjen Bileşenler
Gluten,süt,yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız