Açık Hindi But Derili Kg #30004446 | CarrefourSA

Açık Hindi But Derili Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
278,90 TL

kg
"
Açık Hindi But Derili 

Kırmızı ete alternatif bir ürün arıyorsanız, lezzeti ve besleyiciliği sayesinde ilgi çeken beyaz ete yönelebilirsiniz. CarrefourSA tarafından sizlere parça hindi - kanat, but, göğüs, vb. bölümünde sunulan Açık Hindi But Derili kg ile yemeklerinize lezzet katabilir, bu ürünü başlı başına bir yemek olarak da hazırlayabilirsiniz. Tavada, fırında veya haşlayarak pişirebileceğiniz ürün, derili ve kemikli olması sayesinde leziz çorbalar için de ideal olabilir.

Yüksek protein oranının yanı sıra Potasyum ve B vitamini açısından zengin olan ürünü kemikli olarak suyundan çorba ve pilav yapabilir, etleri kemiklerinden ayırarak ailenize ve sevdiklerinize bu şekilde sunabilirsiniz. Pişirmeden önce kemiklerinden ayıracağınız but etini, jülyen ya da küp şeklinde keserek çeşitli sos ve sebzelerle sote şeklinde de pişirebilirsiniz.

Kolesterol seviyesi yüksek olanların da gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri beyaz et, kalp ve damar sistemini sağlıklı seviyede tutmak isteyenlerin tercih edebileceği ürünlerdendir. Yağ açısından dengeli olan derili hindi but ürününü, öğünlerinizde keyifle yiyebilirsiniz.

Kendi ambalajında satılan ürünü denemek istiyorsanız, arzu ettiğiniz miktarı belirleyerek hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 101922

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız