Bağdat Çiğ Köfte Seti 610 G #30082472 | CarrefourSA
Marka: BAĞDAT

Bağdat Çiğ Köfte Seti 610 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,65 TL

Doğu mutfağının gözde yiyeceklerinden olan çiğ köfteyi Bağdat Çiğ Köfte 610 g seti ile yapmak artık çok kolay. Sizi etli çiğ köfte yapmanın zahmetinden kurtaracak olan Bağdat Çiğ Köfte, setin içerisinde ayrı paketler halinde yer alan özel baharat karışımlı esmer bulgur, acı biber salçası ve nar ekşili sos ile her seferinde uygun kıvamı ve damak tadını yakalamanıza olanak veriyor. Çiğ köfteye tadını ve aromasını veren isot pul biber, kimyon, kişniş, karabiber, yenibahar gibi baharatları en iyi lezzeti elde etmek için doğru ölçüde içinde barındıran Bağdat Çiğ Köfte, geleneksel lezzeti sofralarınıza sunuyor. 

Pratik ve Kaliteli 

Etli çiğ köfte yapımı için kaliteli ve özenle seçilmiş tüm malzemeleri içerisinde toplayan bu set sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde çiğ köfte yapabilirsiniz. Set içerisindeki malzemeleri kullanarak hazırlayacağınız etli çiğ köfte ile 8-10 kişilik gruplar için ideal bir sunum gerçekleştirebilirsiniz. Marul ve limon eşliğinde servise hazır hale getirdiğiniz çiğ köfteyi afiyetle yiyebilirsiniz. Salça, Harç ve Bulyon reyonunda bulabileceğiniz ürün, etli çiğ köfte sevenleri bekliyor. 

30082472 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız