Barbie Dreamtopia Denizkızı Bebekler #30209872 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Dreamtopia Denizkızı Bebekler

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
122,00 TL

Barbie Dreamtopia Denizkızı Bebekleri

 

Canlı renklerde ve şık detaylar ile tasarlanan Barbie Dreamtopia Denizkızı Bebekleri ile tanışın. Parlayan mücevherleri, rengarenk saçları ve pul desenine yakın dokusuyla göz alıcı Denizkızı Bebekleri, 3 yaş üzeri çocuğunuzun vazgeçilmez oyuncağı olacak.

 

Su Altı Dünyasına Yolculuk

 

Ürün, göz alıcı tasarımıyla çocuğunuzun hayal gücünü geliştirirken, suya girip çıkabilen yapısıyla su altı yaşamını tanımasına imkân verecektir. Denizin derinliklerinden ilham alınan renkli kostümlerindeki ışıltılar sayesinde suyun içinde bebekle oynamak artık bambaşka. 

 

Ergonomik Tasarım

 

Dört farklı model seçeneğiyle denizkızlarının büyüleyici görselliğini yansıtan  Barbie Denizkızı Bebekleri, özel olarak geldiği kutusundan çıkacak olan takıp-çıkarılabilir kuyruğa ve bel kısmından arkaya öne doğru eğilebilen bir forma sahiptir. Yapmanız gereken sadece onu güneşlenmesi için oturtmak ya da kuyruğunun suda ışıltılar saçtığı yansımasını izlemek. 

 

Görsel Çeşitlilik

 

Birbirinden farklı görünüşte, yeni trendlerden ilham alınarak tasarlanmış kıyafet ve aksesuarlarıyla kız oyuncakları reyonunda bulunan Dreamtopia Denizkızı Bebekleri, çocuklarınızın oyuncakları arasında yerini almayı bekliyor. Lütfen sipariş etmek istediğiniz ürünün rengini ve modelini sipariş notunuzda belirtin. CarrefourSA avantajlarıyla, kapıda kredi kartı veya nakit ödeme ile ürünü hemen satın alabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız