Barbie Işıltılı Gökkuşağı Denizkızı #30140154 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Işıltılı Gökkuşağı Denizkızı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
335,55 TL

Brb Işıltılı Gökkuşağı Denizkızı

1959 yılından beri kız çocuklarının vazgeçilmez oyuncaklarından olan Barbie, her yıl yeni tasarımları ve oyun setleriyle çocukların ev sevdiği oyuncak markası olmaya devam ediyor. Rengârenk saçlarıyla, büyüleyici kıyafetlerinin olduğu gardırobuyla, ayakkabıları ve evlerindeki şık mobilyalarıyla kız çocuklarının hayal dünyasını süsleyen Barbie bebekler, yeni türleriyle de çok seviliyor. Oyun çadırlarında, yazlıklarında kısacası gittikleri her yerde yanlarından ayırmadıkları Barbie bebekler her dönem, çocukların vazgeçemedikleri oyuncaklarının başında geliyor.

Kız çocukların en sevdiği Barbie hikâyelerinden olan denizkızı hikâyesi, yeni katılan üyesi, muhteşem bebek Brb Işıltılı Gökkuşağı Denizkızı ile devam ediyor. Kolyesine basıldığında ışıldayan kuyruğu, suyun altında da rengârenk ışıklar saçıyor. Güzeller güzeli Brb Işıltılı Gökkuşağı Denizkızı bu ışıl, ışıl özelliği ile kızlarınızı çok heyecanlandıracak. 3 yaş ve üzeri kız çocukları için uygun olan oyuncak, Barbie ışıltılı gökkuşağı denizkızı, 23x33x6 cm ölçüleriyle renkli ve eğlenceli kutusunda satışa sunuluyor. Çocuklarınızın yüzündeki mutluluğu görmek ve hayal dünyalarını genişletmek için sizde oyuncak ve eğlence reyonumuzun, kız oyuncakları bölümünden ürünümüze ulaşabilir, sayfamız aracılığıyla internet üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız