Barbie Oda Ve Bebek #30116880 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Oda Ve Bebek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
132,15 TL

Barbie Oda ve Bebek

1959 yılında görücüye çıkan ilk Barbie bebekten günümüze, Barbie oyuncakları çok seviliyor. CarrefourSA güvencesiyle satışa sunulan Barbie Oda ve Bebek Seti ile kız çocukları odalarda kendi stillerini oluşturuyor.

Eğlenirken Kendi Tarzını Ortaya Koymayı Seven Kız Çocuklarına Özel

Modadan saç bakımına, kırtasiye ürünlerinden ev eşyalarına kadar birçok alanda çocukların hayal güçlerini konuşturmayı amaçlayan ve özellikle kız çocuklarının gözdesi haline Barbie oyuncakları bu kez de oda seti ile evlerin farklı odalarında dekorasyon fikirleri tasarlıyor.

Barbie Oda+ Bebek ürününde kız çocuklarının evde gördükleri tüm odaları kendi zevklerine göre özgürce dekore edebilmeleri için banyo, mutfak ve yatak odası gibi farklı tema tercihleri bulunuyor. Oda setlerinde kullanılan eşsiz mobilyalar ve aksesuarlar temaya uygun olarak tasarlanarak hikayeyi zenginleştiriyor. Ayrıca tüm oda setlerinde mobilya ve aksesuarlarla birlikte en şık görünümüyle bir adet Barbie bebek bulunuyor. Seti 3 yaşından büyük her kız çocuğu keyifle ve güvenle kullanabiliyor.

Barbie tarzına uygun tasarlanan parçalar gerçeğe yakın bir oyun deneyimi sunuyor. Siz de çocuklarınızın bu eşsiz deneyimi yaşaması için tercih ettiğiniz odayı belirleyerek kız oyuncakları kategorisinde sunulan ürünü sepete ekleyip sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız