Barbie Ve Atı #30140245 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Ve Atı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
899,99 TL

Barbie ve Atı
Barbie, yeni bir gezinti için hazırlanmış. Atı Tawny bu güzel gezintide ona eşlik etmek için sabırsızlanıyor. Hazırsanız, siz de onlara katılın ve Barbie ve Atı ile yeni bir yolculuğa çıkmanın heyecanını yaşayın. Kaskını takın, atın üzerine binin ve eğerini tutun. Şimdi eğlence başlıyor.
Keyif Dolu Bir Macera
Barbie her zamanki gibi şık ve göz alıcı kıyafeti ile maceraya hazır. Ekoseli tuniği, binici pantolonu, uzun çizmeleri ve pembe kaskı ile keyifli bir gezintiye hazır. Atı Tawny, pembe renkli eyeri ve dizginleri, masmavi gözleri, yumuşacık karamel rengi kuyruğu ve yelesiyle, gezintiye çıkmak için can atıyor. Barbie için önce güvenlik gelir. Hemen pembe kaskını takıp, sevimli atına binmek istiyor.
Eğlence Bitmiyor
Atı Tawny'nin üzerine oturacak şekilde tasarlanan bacak yapısı sayesinde onunla oynamak daha kolay ve keyifli. Tüm zamanların en sevilen oyuncakları arasında yer alan ve 3 yaş ve üzerine hitap eden Barbie, uzun sarı saçları ve görünümü ile kız çocuklarının renkli dünyasına farklı kıyafeti ve sportif görünümü ile katılıyor. Eğlenceli gezintilere ve maceraya katılmak için, CarrefourSA mağazalarında, kız oyuncakları reyonundan ya da internet sitemiz üzerinden ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız