Bioz Argan Oil Serum 100 ml #30132493 | CarrefourSA
Marka: ZAVOLI

Bioz Argan Oil Serum 100 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
ZAVOLİ ARGAN OIL SERUM 100ml

Zavoli markası uzun yıllardır saç bakım ürünleriyle müşterilerinden tam not almayı başaran bir markadır. İçeriğindeki kaliteli bileşenler saçların kökten uca kadar derinlemesine beslenmesini sağlar. Marka son yıllarda argan yağı serumunu da müşterilerine sunuyor. Zavoli argan oil serum 100 ml saçların vazgeçilmez ürünleri arasındadır. Saçların kökten uca doğru beslenmesini sağlar. Böylece saçlar onarılır. Ürün bir yumuşaklık hissiyatı sunar. Saçlar kolayca taranır. Eğer düzenli olarak kullanılırsa kırıkların önüne geçer. Sağlıklı ve parlak bir görünüme yardımcı olur.

Zavoli argan oil serum 100 ml sprey bir ambalajdadır. Bu sayede saça kolaylıkla uygulanır. Duş aldıktan sonra saça fön çekilir. Ardından da argan oil uygulaması yapılır. Eğer saçlarınız çabuk yağlanıyorsa uçlara uygulamanız yeterlidir. Avuç içine sıkılan argan oil saça yavaşça uygulanır. Sonrada taranır. Böylece her geçen gün parlak ve hacimli saçlara sahip olmanız mümkündür. Zavoli saç sağlığında kalitesini kanıtlamış bir markadır. Ürünleri içeriği bakımından zengindir. Saçların parlak ve canlı görünmesini sağlar. Uzun süre kullanım imkanı sunar. Çanta boy ürün olması sayesinde seyahatleriniz de taşıma imkanı da vardır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız