Calve Light Mayonez 220 g #30013908 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Light Mayonez 220 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Calve Light Mayonez 245 g

Calve Light Mayonez 245 g, CarrefourSA Mayonez bölümünde sizlere sunuluyor. Yüzde 48 daha az yağ oranıyla hafiflik vadediyor. Lezzetinden değer kaybetmeden daha az kalori almanızı sağlıyor. İçeriğinde; bitkisel sıvı yağ, su, yumurta sarısı, şeker, sirke, tuz, limon suyu konsantresi ve hardal bulunduruyor. Kereviz ekstresi de içeren formülüyle besleyici değerini artıran sos, 100 gramda 370 kalori içeriyor. Enerji veren bir sos olan ürün, akıllı kapağı sayesinde dökülmeyerek küçük kazaların önüne geçiyor. Akmanın önüne geçen tasarımı sayesinde sıçramalar engelleniyor. Kapak kenarları temiz kalarak ürünün pratikliği ispatlanıyor. Sızdırmayan, damlatmayan ve kurutmayan kapak ile kolay kullanım sunuyor.
Mezelerin, kızartmaların, ızgara ve salataların vazgeçilmezi olan ürün, lezzet kadar sağlığa da önem veren kimselerin seçimi oluyor. Yağ içeriği nedeniyle çocuklarını mayonezden uzak tutan ebeveynlerin de beğenisini toplayan ürün, kolesterol sorunu yaşayanlar tarafından da tercih ediliyor. İçerisinde tamamen bitkisel yağ bulunduran sos, domuz yağı ve katkısı içermiyor. Rejim yapanların diyet listesine mayonezi de ekleyecek kadar hafif içeriği beğeni topluyor.
Ürünü hemen sepetinize ekleyerek hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
"
İçindekiler Bilgisi
Su,bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek,kanola),modifiye nişasta,yumurta sarısı,şeker,tuz,sirke,limon suyu konsantresi,kıvam arttırıcı (ksantan gam),koruyucu (sorbik asit),asitlik düzenleyici (hidroklorik asit, laktik asit),aroma vericiler, renklendirici (beta karoten),antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA).

Alerjen Bileşenler
Yumurta içerir.İz miktarda hardal,kereviz,süt ve süt ürünleri,gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 360
Enerji (kj) 1500
Yağ (g) 37.5
Karbonhidrat (g) 4.5
Şekerler (g) 2
Lif(g) 0.1
Protein (g) 0.3
Tuz(g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız