Carrefour Alüminyum Folyo 30 cm x 10 mt #30086670 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Alüminyum Folyo 30 cm x 10 mt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour Alüminyum Folyo 30cmx10cm

Besinlerin uzun süre boyunca bozulmadan, besleyicilik özelliklerini yitirmeden kullanılabilmesi için son derece önemli bir malzeme olan alüminyum folyo Carrefour alüminyum folyo 30cmx10cm ile birlikte Carrefour kalitesini yansıtıyor.

CarrefourSA mağazalarının ev düzeni ve züccaciye bölümlerinin içerisinde yer alan ürün mutfak ürünleri arasında yer alıyor. Yiyecek koruyucular arasındaki en ideal korumayı sağlayan ürünlerden olan Carrefour alüminyum folyo 30cmx10cm ile birlikte etli yemeklerden sulu yemeklere ve tatlılara kadar pek çok besin için besinlerin tadını ve besleyiciliğini bozmayacak olan çözümler üretilebiliyor.

Yapıldığı malzemenin kalitesine bağlı olarak son derece dayanıklı bir yapıya sahip olan ürün sayesinde yemeklerinizin havayla temas etmediğinden emin olabilirsiniz. Boyutları sayesinde yemeklerin içine doldurulduğu her kapta etkili bir şekilde kullanılabilecek olan ürün rahat bir kullanım da sağlar.

30 cm x 10 cm boyutları ile her türlü yemek kabında etkili bir kullanım sunan ürün korunacak olan yiyeceklerin dış hava ile temasını keserek bozulmalarının önüne geçer. Başka yemeklerle kokusunun karışmasının istenmediği durumlarda ürünün buzdolabında kullanımları da mümkündür.

Yiyecek koruyuculuk özelliği ile ön plana çıkan ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız