Güllaç kg #20000028 | CarrefourSA

Güllaç kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
250,00 TL

kg
20000028 GÜLLAÇ KG

 

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden Ramazan ayının müjdecisi, bereketi ve geleneği olarak bilinen Güllaç ürününe CarrefourSA Özel Tatlılar reyonlarından ulaşabilir veya online olarak kolaylıkla satın alabilirsiniz. Güllaç, mısır nişastası, süt ve az şeker ve gül suyu ile hazırlanan geleneksel bir Türk tatlısıdır.

Güllaç ilk olarak Osmanlı saraylarında iftar yapan şehzadelerin midesini yormamak için yapılır. Güllaç, 15. yüzyılın ortalarında yufka, süt ve şeker malzemelerinden yapılırdı. Fakat zamanla güllaç tarifine gül suyu da eklenmeye başlandı. Sütün derin bir tencerede kaynatıldıktan sonra yaklaşık olarak 10-15 dakika dinlenmesi ile içine gül suyu ve şeker ilave edilir. Güllaç yaprakları bir kapta sütle ıslatıkarak bekletilir ve yufkaların üzerine konu. Daha sonra yapraklara fındık, hindistancevizi ve pudra şekeri serpilir. Bilinen Güllaç tarifinde, 1 paket güllaç, 4 su bardağı süt, 1/4 çay bardağı gül suyu, 2 su bardağı toz şeker, 250 gr. Ceviz (dövülmüş) ve 1 adet nar malzemeleri kullanılmaktadır. CarrefourSA’nın enfes güllaç tarifi sizi de hayrette bırakacak! CarrefourSa mutfağında özel tarifi ile hazırlanan güllaç, kilo olarak tatlılar reyonundan alabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Süt,kuru güllaç(gluten içerir),beyaz şeker, fındık, kiraz

Alerjen Bileşenler
Gluten ve sert kabuklu ürünler içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
CİHAN GIDA RAMAZAN GÖRÜR / Merkez mah. Çobançeşme cad. Ege sok. No:16 Kağıthane / İST.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-090074

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 130
Enerji (kj) 545
Yağ (g) 4.4
Doymuş Yağ(g) 1.5
Karbonhidrat (g) 19.7
Şekerler (g) 12.5
Protein (g) 3.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız