Clementoni Mekanik Laboratuvarı - Uçaklar & Helikopter #30214430 | CarrefourSA
Marka: CLEMENTONI

Clementoni Mekanik Laboratuvarı - Uçaklar & Helikopter

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Mekanik Laboratuvarı - Uçaklar & Helikopter

Çocuklarınızın eğlenerek öğrenmesini istemez misiniz? CLEMENTONI Mekanik Laboratuvarı - Uçaklar & Helikopterler seti gerçekçi bir helikopter ve uçak modelini sıfırdan oluşturmak için harika bir fırsat sunuyor. Çocuklarınızla keyifli zaman geçirerek, oyun seti ile birbirinden farklı 10 model uçak ya da helikopter yapabilirsiniz.

Çocukların el becerilerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesi CLEMENTONI Mekanik Laboratuvarı - Uçaklar & Helikopterler seti ile artık çok kolay! Oyun seti ile aerodinamiğin temel çalışma kavramlarını keşfedebilir, kendi yaptığınız uçak ya da helikopteri keyifle uçurabilirsiniz. Farklı aşamalarda zorluk derecesine sahip CLEMENTONI Mekanik Laboratuvarı - Uçaklar & Helikopterler seti ile her gün yeni bir model tasarlayarak hayatınızdaki eğlenceli zamanları arttırabilirsiniz. 

Bilim, Matematik, Mühendislik sistemlerinden esinlenerek tasarlanan Mekanik Laboratuvarı - Uçaklar & Helikopterler seti 8 yaş üzeri tüm çocukların kullanımına uygun. Teknolojiye ve yeni şeyler keşfetmeye meraklı yetişkinlere de hitap eden set, bilim ve oyunu birlikte sunuyor. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız