Hot Wheels Taşıyıcı Tırlar #30078548 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Taşıyıcı Tırlar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
299,99 TL 150,00 TL

CarrefourSA Kart İle
Gönderilecek ürün modeli stok durumuna göre farklılık gösterebilmektedir.
Hot Wheels Taşıyıcı Tırlar

Hw Taşıyıcı Tırlar ile macerayı ileri taşıyın! Gerçek tırlardan ilham alarak tasarlanan, dayanıklı yapıdaki oyuncaklarla yarışa ara vermeyin! Aracın çekici kısmından bağımsız bir şekilde dönebilen kasası ile keyifli bir sürüş deneyimi sizi bekliyor. Arka kısmı açılıp kapanabilir yük taşıyıcı kamyon ile diğer Hot Wheels arabalarınızı tırın arka kısmına yükleyin ve uzun bir yolculuğa çıkın.

Araba Hediyesiyle Birlikte

Hot Wheels tırlar, yanında tasarımına uygun hediye araba oyuncağıyla birlikte geliyor ve sürüş keyfine keyif katıyor. Hediye araba, seriye özel tasarlanmış yüksek kaliteli bir yarış arabasıdır. Görkemli tır ile birlikte gelen spor arabayı, tırın kasasına yükleyebilir ve taşıma yapabilirsiniz.

Yük taşıyıcı kamyon ve yanında hediye gelen yarış arabası, üç yaş üzeri çocukların güvenle oynaması için uygundur. Oyuncağın parçaları sert ve sağlamdır. Çekici kısmı 180 dereceye kadar dönebilmektedir ve kasa ile bütünleşiktir. Tekerlekleri ve parlak yüzeyleri gerçek bir araç hissiyatı yaşatır. Paketin içerisinde bulunan yarış arabası da tır ile benzer materyallerden yapılmıştır. Erkek oyuncakları kategorisinde sunulan Rig Dog tır ve yarış arabasını satın almak için ürünü hemen sepetinize ekleyin.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız