Dalin Granül Sabun 1000 Gr #30066367 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Granül Sabun 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir


Bebek giysilerinin temizliğinde kullanılmaya uygun niteliklerde üretilmiş olan Dalin Granül Sabun 1000 g, tamamen doğal yapıda bir ürün olarak duyarlı annelerin kullanımına sunuluyor. Bebek teninin hassasiyetini göz önüne alarak, içerisinde giysiler yolu ile bebeğe zarar verebilecek hiçbir madde barındırmıyor. Miniklerin tenlerine değen giysileri saf sabun içeriği ile tertemiz ve yumuşacık hale getirirken kumaşta artık bırakmıyor.
CarrefourSA’nın zengin çeşitlerle dolu raflarında Elde ve Özel Yıkama Deterjanları reyonunda yerini alan ürün, makinede özel kullanıma uygun olduğu gibi elde yıkamalarda kullanmak için de uygun. Granül sabun çok güzel, kalıcı bir lavanta kokusuna sahip. Bebeklerin cildinin de, tıpkı beslenmelerinde olduğu gibi özel ilgi gerektirdiği düşüncesi ile üretildi. Doğal içeriğinin ispatı için dermatolojik olarak test edilerek onaylandı. Bebeğinizin alerjiden uzak kalması, huzurlu ve sağlıkla büyümesi için en doğrusunu yaparak, siz de ürünü onun giysilerinin temizliğinde tercih edebilirsiniz. Onun cildinin hassasiyetine göstermeniz gereken dikkati, granül sabun ile daha da özenle gösterebilirsiniz.
En kıymetliniz olan bebeğinizin sevimli giysilerini nazikçe ve en sağlıklı şekilde temizlemek için ürünü hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız