Golfy Dev Kesme Meyve Oyunu 4lü #30298038 | CarrefourSA
Marka: GOLFY

Golfy Dev Kesme Meyve Oyunu 4lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,45 TL

7,61 TL / Adet

Dev Kesme Meyve Oyunu 4lü

Eğitici oyuncaklarla eğlenirken öğrenen minikler, şimdi de meyvelerin renkli dünyasını yakından tanıyor! Çocuklar GOLFY 4’lü Dev Kesme Meyve Oyunu ile keyifli vakit geçirirken bir yandan da kabiliyetlerini geliştiriyor.

Sağlığa zararlı maddeler içermeyen ve dayanıklı plastik malzemelerden üretilen GOLFY 4’lü Dev Kesme Meyve Oyunu; elma, armut, ananas ve çilek gibi meyveleri içeriyor. Meraklı minikler plastik bıçak yardımıyla bu meyveleri keserken bir yandan da motor becerilerini geliştirme şansı buluyor. Gerçekçi formu sayesinde çocukların renk ve şekil gibi detayları doğru kavramasına yardımcı oluyor. Meyvelerin ortasında bulunan cırt bantlar, kesildikten sonra tekrar tekrar yapıştırma imkanı veriyor. GOLFY 4’lü Dev Kesme Meyve Oyunu ile çocuklar hayal gücünü geliştirirken kesme tahtası ve oyuncak bıçak sayesinde el becerilerini de geliştirme fırsatı buluyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız