Türkçe Scrabble #30099701 | CarrefourSA
Marka: SCRABBLE

Türkçe Scrabble

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
549,99 TL 275,00 TL

CarrefourSA Kart İle

 Kelime dağarcığına büyük bir katkısı bulunan Scrabble, aile içerisinde veya arkadaşlarla oynanabilecek keyifli bir grup oyunudur. Scrabble önceleri, genelde dil gelişiminde, İngilizce olarak kullanılmaktaydı. Bir süredir Türkçe versiyonuyla da dikkat çekerek herkesin zevkle oynayabileceği bir oyun halini aldı.  

Nasıl oynanır?

Oyun kutusunda 4 adet harf ıstakası bulunur. Bir grup oyunu olan Scrabble, en az iki en fazla dört kişiyle oynanır. Oyun tahtası üzerinde yer alan karelerde, bir bulmaca gibi, kelimeler birbirine bağlı olarak türetilir. Kelime, tahta üzerinde uygun olan harflere göre yatay veya dikey şekilde yerleştirilebilir. Harflerin her birinin üzerinde bulunan sayılar, onların puan değerleri olarak değerlendirilir. Kelime, oyun tahtası üzerindeki ödüllü karelere göre yerleştirilerek yüksek puanlar elde edilebilir.

Oyunun içeriği

Aile oyunları kategorisinde yer alan Türkçe Scrabble oyun paketi içerisinde 4 adet harf ıstakası, 1 tane oyun tahtası bulunuyor. İçinde 100 tane harf taşı ve taşları içine atacağınız bir taş torbası mevcut. Oyuna dair kuralların bulunduğu kitapçık da oyun kutusundadır.

Bu keyifli grup oyununa ulaşmanız bir tık ile mümkün. Üstelik kapıda, kredi kartıyla veya nakit ödeme yapabilirsiniz.

30099701  

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız