Barbie Şık Barbie #30070278 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Şık Barbie

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,99 TL

Barbie son moda desenlerle süslü kıyafetleri, ayakkabıları ve kolyesiyle çok şık görünüyor. Kız çocuklarınız bu oyuncağa bayılacak. Çocuklarınız için özenle üretilmiştir. Sağlıcakla ve gönül rahatlığı ile kullanılabilir. (S-S) Barbie sık Barbie CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Oyuncak; genellikle çocuklar tarafından oyun oynarken kullanılan her türlü nesne. Pek çok oyuncak gerçek bir varlığın taklidi şeklindedir; ancak oyuncaklar, çeşitli anlamlar yüklenmiş basit nesneler de olabilir.

Barbie 1990'lı yıllardan itibaren dünyanın en çok satan oyuncağı, perdeye, çarşafa, terliğe, çamaşıra, parfüme ve akla gelebilecek her türlü ürüne imza atmış bir markadır. Mattel ailesi (NASDAQ: MAT), oyuncak ve aile ürünlerinin tasarımı, üretimi ve pazarlamasında dünya lideridir. Mattel'in en çok satılan markalardan oluşan portföyü, Little People® ve Power Wheels® dahil olmak üzere, şimdiye kadar üretilen en popüler moda bebek olan Barbie®, Hot Wheels®, Monster High®, American Girl®, Thomas & Friends® ve Fisher-Price® markalarını içeriyor. Ayrıca çok çeşitli eğlence ilhamlı oyuncak hatları da bulunmaktadır. Mattel, 2013 yılında Ethisphere Dergisi tarafından “Dünyanın En Etik Şirketlerinden” seçildi ve aynı zamanda Kurumsal Sorumluluk Dergisi'nin “En İyi 100 Kurumsal Vatandaş” listesinde 2. sırada yer aldı.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız