Doğadan Gizli Bahçe 48'lik Demlik Poşet #30013617 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Gizli Bahçe 48'lik Demlik Poşet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
90,95 TL

adet
"Dogadan Gizli Bahce 48 lik Demlik Poset (153 g)

CarrefourSA reyonlarında Demlik Poşet Çaylar bölümünde yer alan Doğadan Gizli Bahçe 48'lik Demlik Poşet (153 g), taze üst yapraklardan yapılması ile öne çıkıyor. Rize'nin seçilmiş bahçelerinden toplanan yaprakların eşsiz harmanını size sunan ürün, pratik kullanımı ile dikkat çekiyor. Zaman kaybetmeden kısa sürede hazırlamanıza olanak sağlayan ürün, lezzeti ve kıvamı ile damak tadınıza hitap ediyor. Bilinen tabiri ile "tavşan kanı" renginde olan demlenmiş hali, günün her saatinde sizlere eşlik ediyor. Demlendikten sonra gerisinde posa bırakmayan ürün, çaydanlığı kolay temizlemenize yardımcı oluyor.

Yeşil karton kutusunda satışa sunulan ürün paketi içinde 48 adet demlik poşet bulunuyor. Çelik ve porselen çaydanlıkta rahatlıkla kullanılabilen ürün, her ikisinde de mükemmel sonuç veriyor. Mutfak dolabında saklanabilen geleneksel lezzet, koruyucu ambalajı sayesinde ayrıca farklı bir kaba ihtiyaç duymuyor. Kuru ve nemsiz bölümlerde saklamanız önerilen ürün her zaman taze içim keyfi sunuyor. Özellikle kahvaltılarda içildiği gibi günün diğer zamanlarında da keyifli anlarınıza tat katıyor. Geleneksel içeceğe gerçek lezzetini veren ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
10-15 dk/min - 100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız