Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet 48'li #30081536 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet 48'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
68,90 TL

adet
"Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet 48'li

Vazgeçilmez içeceklerin başında yer alan ürün, kahvaltı başta olmak üzere günün her saatinde keyifle içilir. CarrefourSA tarafından Demlik Poşet Çaylar bölümünde sizlere sunulan Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet 48'li ile birbirinden lezzetli içecekler hazırlayabilir; ailenizi ve sevdiklerinizi Doğu Karadeniz yapraklarının benzersiz kokusuyla mest edebilirsiniz.

Kendine has tadı ve kokusu olan ürün, pratik kullanımlı poşetler halinde sunulduğu için sizi sonrasında demlik temizleme zahmetinden de kurtarır. Ayrıca, demliğinizin büyüklüğüne göre poşet sayısı belirleyerek hazırlayacağınız sıcak içecek, her zaman aynı lezzete ve yoğunluğa sahip olur.

Yapılan araştırmalara göre; damar sertliğinden böbrek taşı sorunlarına kadar birçok rahatsızlığın tedavisinde ya da önlenmesinde etkili olan bitki, aynı zamanda güçlü de bir antioksidandır. Zihin açıcı etkisi dolayısıyla öğrencilerin özellikle sınav döneminde tüketebilecekleri ürün, içen kişiye canlılık da kazandırabilir. Demledikten sonra şekerli veya şekersiz olarak değerlendirebileceğiniz ürünü, soğutup içine limon ekleyerek yaz aylarında sizi ferahlatabilecek bir içeceğe de dönüştürebilirsiniz.

48 poşetten oluşan ve kullanımı kolay ambalajlarda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah çay, aroma verici (bergamot)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Demliğinize Lipton poşet çaylarınızı koyun. Her bir demlik poşetten 3 bardak çay elde edebilirsiniz. Demliğinize her bir poşet 1 çay bardağı kaynamış içme suyu ekledikten sonra 1 çay bardağı da fazladan koyun.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.5
Şekerler (g) 0.5
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız