Dove Köpük Duş Jeli Argan Yağı 10 Kat Daha Yoğun Köpüğe Sahip Kremsi Formül 200 ml #30382982 | CarrefourSA
Marka: DOVE

Dove Köpük Duş Jeli Argan Yağı 10 Kat Daha Yoğun Köpüğe Sahip Kremsi Formül 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 431 adet
249,50 TL 124,75 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Dove Duş Köpüğü Argan Yağı 10 Kat Daha Yoğun Köpüğe Sahip Kremsi Formül Nasıl Kullanılır?

Doğal esansiyel yağlar ve besleyici argan yağı ile zenginleştirilen Dove Argan Yağı Duş Köpüğü, kremsi formu ile rahat bir kullanım sunar. İlk kullanımdan itibaren cildin doğal nem bariyerini geri yükleyen Dove Argan Yağı Duş Köpüğü, cildi besleyen bileşenler içerir. Zengin ve nemlendirici içeriğe sahip duş köpüğü, banyodan sonra cildinizin uzun süre nemli kalmasını sağlar. Cildi kurutmayan Dove Argan Yağı Duş Köpüğü, yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. “Duş jeli nasıl kullanılır?” diye soranlar, bu ürünün kullanılmadan önce çalkalanması ve şişesinin dik bir şekilde tutulması gerektiğini unutmamalıdır.

Dove Duş Köpüğü Argan Yağı 10 Kat Daha Yoğun Köpüğe Sahip Kremsi Formül Hangi Cilt Tipleri İçin Uygundur?

Dove’un argan yağı içeren duş köpüğü, nazik temizleyiciler içerdiği için kuru ciltler için duş jeli arayanlara uygundur. Yoğun formülü ile cildin gün boyu ihtiyaç duyduğu nemi sağlar. Cilt ile uyumlu pH seviyesine sahip olan bu ürün, hassas ciltler için duş jeli arayan kişiler için de uygun bir seçim olabilir. Ayrıca, Dove Argan Yağı Duş Köpüğü, dermatolojik olarak test edilmiştir ve güvenli bir kullanım sunar.

Dove Duş Köpüğü Argan Yağı 10 Kat Daha Yoğun Köpüğe Sahip Kremsi Formül Bileşenleri Nelerdir?

Dove Argan Yağı Duş Köpüğü, sahip olduğu yoğun nemlendirici içeriği ile cildinizi etkili bir şekilde nemlendirir. Dove Argan Yağı Duş Köpüğü, cildinizin daha pürüzsüz ve parlak görünmesine yardımcı olur.

İçindekiler

Water (Aqua), Sodium Lauroyl Glutamate, Isobutane, Sodium Lauroyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Propane, Polysorbate 20, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, PPG-9, Stearic Acid, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Iodopropynyl Butylcarbamate, Argania Spinosa Kernel Oil

Güvenlik Uyarısı

Ürünü göz çevresine püskürtmeyin. Temas halinde su ile durulayın. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız