Dr. Oetker Çikolata Parçalı Kurabiye 223 G #30299015 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Çikolata Parçalı Kurabiye 223 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,90 TL

adet
Tarife göre ilave edilecekler:

60 g oda sıcaklığında tereyağı, 15 ml (1,5 yemek kaşığı) süt

Hazırlanışı:

1) Ön hazırlık ve hamurun hazırlanışı: Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış)

Alt-üst pişirme: 180°C (önceden ısıtılmış)

Un karışımına tereyağı ve sütü ilave edin. Mikserin hamur karıştırıcı uçları veya eliniz ile yaklaşık 2-3 dakika karıştırın. Daha sonra ele yapışmayan bir hamur haline gelinceye kadar yoğurun.

2) Pişirme: Hamuru rulo haline getirin. Bir bıçak yardımı ile 8-10 eşit parçaya kesin. Her bir parçaya eliniz ile hafifçe bastırarak kurabiye şekli verin ve pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin. Tepsiyi fırının orta rafına yerleştirip belirtilen sürede, kurabiyeler kahverengileşmeden, kenarları hafif pembeleşinceye kadar pişirin.

Pişirme süresi: 10-12 dakika

3) Servis: Tepside soğuduktan sonra servis yapın.

İçindekiler: Buğday unu, şeker, bitter çikolata (%13) [kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, yağı azaltılmış kakao tozu, dekstroz, parlatıcı (gam arabik), vanilin, emülgatör (ayçiçeği lesitini)], kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), vanilin, tuz, aroma verici, yağı azaltılmış kakao tozu.

Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş hiçbir ürünü içermez.

Enerji ve Besin Değerleri (100 gram için):

Enerji: 451 kJ / 1892 kcal, Yağ: 18 g, Doymuş yağ: 12 g, Karbonhidrat: 65 g, Şekerler: 32 g, Protein: 5,4 g, Tuz: 0,64 g

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız