Dr. Oetker Wolke-Vanilyalı Kek 430 G #30029366 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Wolke-Vanilyalı Kek 430 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
84,90 TL

adet
Kek sevenler için tasarlanmış olup pratik ve hızlı bir şekilde lezzetli kek yapmanızı sağlayan, ürün içeriğinde bulunan vanilya ekstraktı sayesinde zengin içeriğe ve mis gibi kokuya doyacağınız Dr. Oetker Wolke-Vanilyalı Kek 430 gr’lık özel paketinde CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Fırını önceden 225 dereceye ayarlayın. Pişirme kalıplarını margarin ile yağlayın. Ayrı bir yerde su kaynatın ve glazür poşetini ağzı kapalı şekilde bu suyun içine atın ve eritin. Un karışımını çırpma kabına boşaltın. Üzerine yumurtaları ilave edip el çırpıcı ile 2-3 dakika çırpın. Glazür poşetinin kenarını kesip içindeki erimiş glazürü hamur karışımının içine ilave edin. Homojen olana kadar yaklaşık bir dakika karıştırın. Bu karışımı bekletmeden kalıplara boşaltın. Kalıpları önceden ısıtılmış fırının alt rafına yerleştirin. Yeterince kabarıncaya kadar pişirin. Yaklaşık 8-10 dakika pişen çikolata şelalesini fırından çıkarıp 5 dakika dışarıda bekletin. Ters çevirerek çıkaracağınız çikolata şelalesini sıcak servis edin. Püf Noktası; Çikolata şelalelerinin üzerini kurutacağı için fırınınızın turbo ayarını kullanmayın. Yeterince pişmemişse toplam süre 11 dakika oluncaya kadar fırında tutun. Fırında uzun süre bırakmamaya özen gösterin. Aksi halde çikolata şelalesi akmayacaktır. Çırpılarak hazırlanan hazır tatlılarda, keklerde veya kremalarda (dondurma, pasta kreması, krem şanti, crème olé gibi) çırpma kabına önce sıvının konulması çırpılan malzemenin daha homojen karışmasına yardımcı olur. Böylece kabın dibinde ürün tozu kalmaz. Elektrikli el çırpıcı kullanırken, ilk 1 dakika düşük devirde çırpma yapmak daha sonra belirtilen yüksek devirlere geçmek ve yine bu ilk aşamada mikseri çırpma kabının içerisinde 90 derece dik tutmak, sıçrama ve tozuma olmasını engeller.

Güven ve sürdürülebilirlik Dr. Oetker ailesi için çok önemli faktörlerdir. Neredeyse tüm tüketiciler - Almanya'da % 97 civarında- markayı bilmekteler ve ona büyük bir güven duymaktadırlar. Tekrarlanan bağımsız anket ve araştırma sonuçları Dr. Oetker’in hep pazarda lider bir konuma sahip olduğunu ve en güvenilir gıda markaları arasında yer aldığını göstermektedir. Tüketicilerin bu markaya güvenleri 100 yılı aşkın bir süredir devam etmektedir.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, BUĞDAY UNU, BUĞDAY NİŞASTASI, MALTODEKSTRİN, KABARTICILAR(SODYUM PİNOFOSFAT, SODYUM BİKARBONAT, GLUKONO DELTA LAKTON), GLUKOZ ŞURUBU, EMÜLGATÖR(YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK VE ASETİK ASİT ESTERLERİ), YUMURTA AKI TOZU, AROMA VERİCİLER, KIVAM ARTTIRICI (KSANTAN GAM), YAĞSIZ SÜT TOZU,VANİLYA EKSTRAKTI(%0,05), MISIR NİŞASTASI, TOPAKLANMAYI ÖNLEYİCİ(TRİKALSİYUM FOSFAT).

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, YUMURTA

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 340
Enerji (kj) 1428
Yağ (g) 12.2
Doymuş Yağ(g) 4.1
Karbonhidrat (g) 52.2
Şekerler (g) 31.7
Protein (g) 5.3
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız