Dr. Oetker Çikolatalı Dolgu Kreması 60 g #30094713 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Çikolatalı Dolgu Kreması 60 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kısa sürede lezzetli bir dolgu kreması hazırlamak için ihtiyacınız olan her şey tek bir pakette! Dr. Oetker Çikolatalı Dolgu Kreması pişirmeden ve sadece 3 dakikada hazırlanır. Enfes çikolata tadıyla, pastalar, tartlar, kurabiyeler ve ekler gibi tatlı tariflerinde dolgu kreması olarak kullanılır.

Nasıl kullanılır?

Pasta Malzemeleri reyonunda bulabileceğiniz Dr. Oetker dolgu kreması 250 ml soğuk süt ile pratik bir şekilde hazırlanır. 60 gramlık, tek kullanımlık poşetler şeklinde satışa sunulan krema, 3 dakika çırpıldıktan sonra yoğun bir kıvam alır. Pişirmeye dayanıklı formülü sayesinde, fırınlanan tariflerde de kullanılabilir. Dr. Oetker kremayı poşetin üzerinde yer alan farklı tarif önerileriyle de kullanabilirsiniz.

Nasıl hazırlanır?

250 ml (2, 5 çay bardağı) soğuk sütü çırpma kabına döküp, üzerine poşetin tamamını boşaltın. Kremayı bir mikser yardımı ile önce düşük devirde kısa bir süre çırpın. Mikseri yüksek devire alıp yaklaşık 3 dakika daha çırpmaya devam edin. Hazırladığınız kremayı bekletmeden tüketin. Dolgu kremasını, pastalarda ara krema olarak değerlendirmek isterseniz süt miktarını 3 çay bardağına çıkarabilir, yoğunluğunu azaltabilirsiniz.

En lezzetli tatlılar için Dr. Oetker dolgu kremasını şimdi deneyin!

30094713 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız