Dr. Oetker Çikolatalı ve Hindistan Cevizli Puding 105 g #30001866 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Çikolatalı ve Hindistan Cevizli Puding 105 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Dr. Oetker Çikolatalı ve Hindistan Cevizli Puding
Çikolata ve Hindistan cevizi parçalarının muhteşem uyumunu tatmak için CarrefourSA hazırlanacak tatlılar reyonuna uğramanız yeterli. Dr. Oetker Çikolatalı ve Hindistan Cevizli Puding sizlere akıllardan çıkmayan bir tropikal tat sunuyor. İdeal kıvamı ve harika lezzeti ile Türk sofralarında sevilen tat olarak yıllardır yerini koruyan çikolatalı puding, Hindistan cevizi ile birleşince profesyonel tarifleri aratmayacak bir lezzet haline geliyor.
Tarifine paketin arka yüzünden ulaşabileceğiniz çikolatalı pudingi hazırlamak için sadece 500 ml süt kullanmanız yeterli. Pişirmesi yalnızca birkaç dakika alan Hindistan cevizli pudingi kaynadıktan sonra kaplara boşaltıp, 30 dk beklettikten sonra servis edebilirsiniz. Eğer ters çevirerek servis yapmak isterseniz ise 600 ml süt kullanarak önceden biraz ıslatılmış kaplara dökerek servis edebilirsiniz. Süt ile pişirilebilme özelliği pudinge hem daha fazla lezzet katıyor, hem de besin değeri daha yüksek bir tatlı hazırlamanızı sağlıyor. Bir paket ile 4 porsiyonluk puding hazırlayabilirsiniz. Pişirdikten sonra buz dolabına koyarak daha uzun süre saklayabilmek mümkün.
Damak tadına düşkünler için ideal olan bu çok özel ve pratik tarif sayesinde evinizde kısa sürede tatlı hazırlamak artık çok kolay. Çikolatalı ve Hindistan cevizli pudingi denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 391458
"
İçindekiler Bilgisi
Şeker, nişasta, yağı azaltılmış kakao tozu, hindistan cevizi(%2), bitterçikolata parçaları(%1,6), aroma vericiler, kıvam arttırıcı(ksantan gam),tuz.

Alerjen Bileşenler
Soya, süt ve sert kabuklu meyve içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Dr. Outker Gıda San. ve Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 132
Enerji (kj) 557
Yağ (g) 3.9
Doymuş Yağ(g) 2.1
Karbonhidrat (g) 20.6
Şekerler (g) 15.2
Protein (g) 3.6
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız