Dr. Oetker Creme Ole Vanilyalı Krem Tatlı 110 G #30020813 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Creme Ole Vanilyalı Krem Tatlı 110 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,90 TL

adet

CarrefourSA reyonlarının Hazırlanacak Tatlılar bölümünde bulabileceğini Dr. Oetker Creme Ole Vanilyalı Krem Tatlı 110 g; 3 dakika içerisinde seçkin vanilya lezzetine kavuşmanızı sağlıyor. 500 ml. soğutulmuş süt ile çırpılarak hazırlanan tatlı, lezzetinin yanı sıra pratikliği ile de çok seviliyor.

Pişirilmeden hazırlanan krem tatlı, mutfakta çocuklarınızla birlikte kaliteli zaman geçirmeniz için de bir vesile olabilir. Ocak kullanımı gerektirmemesi sebebi ile içiniz rahat bir şekilde çocuğunuzla birlikte krem tatlıyı yapabilir, zevkinize uygun malzemeleri ilave ederek size özel lezzetler yakalayabilirsiniz. Buzdolabında soğutulmasına bile gerek kalmadan tüketebileceğiniz pratik lezzeti, farklı tatlılar yapmak için de değerlendirebilirsiniz. Hoş vanilya aroması ile ev yapımı pastalarınız için de kolay bir krema alternatifi olabilen krem tatlıyı sade olarak ya da bisküvi, meyve gibi yiyeceklerle birlikte tüketebilirsiniz.

Ürün paketlerinin arkasında yer alan özel tariflerle birlikte lezzetli ve pratik ikramlıklar yapabileceğiniz krem tatlı, canınız tatlı çektiğinde vakit kaybetmeden hazırlayabileceğiniz tatlı alternatifleri arasında en başlarda yer alıyor. Vanilya lezzetindeki krem tatlıyı hemen sepetinize ekleyerek sade fakat yoğun bir lezzete sahip tatlıyı deneyebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, MODİFİYE MISIR NİŞASTASI, DEKSTROZ, YAĞSIZ SÜT TOZU, TAM HİDROJENİZE BİTKİSEL YAĞ(PALM), GLİKOZ ŞURUBU, KIVAM ARTTIRICI(SODYUMM ALİJİNAT), EMÜLGATÖR((YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK VE ASETİK ASİT ESTERLERİ, YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİ), AROMAVERİCİ, SÜT PROTEİNİ(SODYUM KAZEİNAT), RENKLENDİRİCİ(BETA KAROTEN), VANİLİN

Alerjen Bileşenler
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 123
Enerji (kj) 520
Yağ (g) 3.4
Doymuş Yağ(g) 1.9
Karbonhidrat (g) 20.1
Şekerler (g) 15
Protein (g) 3.1
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız