Dr. Oetker Kakaolu Puding 3'lü #30099820 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Kakaolu Puding 3'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Dr. Oetker Kakaolu Puding 3'lü

Çikolatanın baş döndüren lezzetini içinde barındıran Dr. Oetker Kakaolu Puding 3'lü ile siz de kısa sürede ve kolayca tatlı atıştırmalıklar hazırlayarak kendinizi şımartabilir; kakaonun mutluluk veren lezzet dünyasına kendinizi bırakabilirsiniz.

İdeal kıvamı ve artık çok daha yoğun kakao lezzetiyle üçlü poşetler halinde sizlere sunulan Dr. Oetker kakaolu puding, kolay yapımı ve lezzetiyle CarrefourSA Hazırlanacak Tatlılar bölümünden sofralarınıza sunuluyor. Kaliteli kakao çekirdeklerinden özenle hazırlanan kakaolu pudingi olduğu gibi tüketebileceğiniz gibi dilerseniz kek ve pastalarınızda da kullanabilir; kakaonun mutluluk veren hoş lezzetini sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Şerbetli tatlılardan kaçınanlar ve lezzetli atıştırmalık arayanlar için de ideal olan kakaolu puding, ara öğünleriniz için de mükemmel bir alternatif olarak mutfağınızda yerini alıyor. Günün her anında pratik ve çabuk bir atıştırmalık olarak tüketebileceğiniz gibi sofralarınızda yemekten sonra tatlı olarak da ikram edebilirsiniz. Eşsiz tadı ve kokusuyla sizlere kakaonun büyüleyici dünyasının kapılarını sonuna kadar açan Dr. Oetker kakaolu pudingi sevdiklerinizle birlikte güvenle tüketebilirsiniz.

Dilerseniz hemen şimdi Dr. Oetker kakaolu pudingi sepetinize ekleyerek satın alabilir ve harika lezzetinin tadına varabilirsiniz.

Ürün Kodu: 96382

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız