Dr. Oetker Kekun Şoko 500 g #30098193 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Kekun Şoko 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dr. Oetker Kekun Şoko 500 g

Canınız her istediğinde ve ansızın misafir geldiğinde ihtiyacınızı karşılayacak gıda ve yemek malzemeleri arasında hazır bir karışımla çok kısa sürede servise hazır hale gelen bir kek için Dr. Oetker sayesinde kaliteli bir ürüne ulaşabiliyorsunuz. Farklı farklı tarifler ile kullanabileceğiniz yoğun kakaolu içerikli Dr. Oetker Kekun Şoko 500 g ürünü, mutfağınızda her zaman bulundurabileceğiniz bir kek karışımı olarak evlerinize geliyor. Dr. Oetker ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Unlu Mamuller ve Tatlılar bölümünde ulaşabileceğiniz Dr. Oetker Kekun Şoko 500 g ürünü, özellikle kalabalık sunumlar için çok uygun bir içerik sağlıyor. Ev ortamında hızlı bir şekilde hazırlamak istediğiniz kakaolu kek ve pasta tarifleri için ideal bir kullanım oluştururken, ideal gramajı ile birlikte kalabalık bir aile için dahi yeterli oluyor.

İçeriğini klasik bir kek olarak hazırladıktan sonra çikolatalı sos, meyveli sos veya kremşanti gibi içerikler ile süsleyebilirsiniz. Aileniz ve misafirleriniz için keyifli, lezzetli ve çok özel bir tarif hazırlamak adına bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız