Dr. Oetker Krem Karamel 105 Gr #30096947 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Krem Karamel 105 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dr.Oetker Krem Karamel 105 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde yer alan, unlu mamuller ve tatlılar reyonu bizlere hem hazır olarak lezzetli tatlılar sunmakta hem de lezzetli tatlılar hazırlamamız için tariflerimizde yer alan ürünleri bizlere sunmaktadır. Özellikle tatlı türü yiyeceklerin hazırlanmasında oldukça gerekli olan krem karamel ürünü en lezzetli tatlılar için size eşlik edecektir. Kalitesi ve karamelinin lezzeti ile bilinen Dr.Oetker Krem Karamel 105 Gr en lezzetli tatlıların yapımında size eşlik edecektir. Paketin içerisinde yer alan ürün poşet içerisinde siz hijyenik bir şekilde sunulur. Pastalarda ve turtalarda tercih edilen bu karamel lezzeti en taze ve en lezzetli malzemelerin birleşiminden elde edilmiştir. Size mutfakta pratik sağlayacak bu ürün ile en kısa sürede karamel lezzetini oluşturabilirsiniz. Ürünü CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Dr.Oetker Krem Karamel 105 Gr ürününü unlu mamuller ve tatlılar reyonu içerisinde hazırlanacak tatlılar reyonunda bulabilirsiniz. Ürününü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, KARAMEL SOS(GLİKOZ ŞURUBU, KARAMELİZE ŞEKER, GLİKOZ-FRUKTOZ ŞURUBU), NİŞASTA, KIVAM ARTTIRICILAR(KARRAGENAN VE GUAR GAM), AROMA VERİCİ, RENKLENDİRİCİ(BETA KAROTEN).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 126
Enerji (kj) 532
Yağ (g) 3.3
Doymuş Yağ(g) 1.9
Karbonhidrat (g) 21.3
Şekerler (g) 19.2
Protein (g) 2.9
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız