Dr. Oetker Wolke-Çikolatalı Kek 455 Gr #30029400 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Wolke-Çikolatalı Kek 455 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30029400 Dr. Oetker Wolke Çikolatalı

Çikolatalı Wolke, lezzetini içeriğindeki bol kakao ve özel çikolata parçalarının bileşiminden almıştır. Dr. Oetker, çikolata tutkunları için vazgeçemeyecekleri bir lezzet sunuyor. Özenle seçilmiş kakao çekirdekleri sayesinde özlediğiniz kek sadece vir tık uzağınızda. Wolke kek sevenler için özel olarak tasarlanmıştır. Artık pratik ve hızlı bir şekilde lezzetli kekler hazırlayabilir, misafirlerinize enfes bir lezzet şöleni yaşatabilirsiniz. Hafifliği ve lezzeti bir arada sunan Dr. Oetker Wolke Çikolatalı ürününe CarrefourSA Unlu Mamüller ve Tatlılar reyonundan kolaylıkla ulaşabilir, online mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Zengin içeriğe ve mis gibi kokuya doyacağınız Dr. Oetker Wolke, özel paketinde sizleri bekliyor. Dr. Oetker Wolke Çikolatalı paketlerinin içerisinde, özel un karışımının yanı sıra pişirme kağıdı ve süsleme yapmanıza olanak sağlayan pudra şekeri de bulunmaktadır. Wolke Çikolata ile yapacağınız kekler oldukça hafif ve lezzetli bir sunum yapmanızı sağlayacak. Ürünü elektrikli el çırpıcı kullanırken, ilk 1 dakika düşük devirde çırpma yapmak daha sonra belirtilen yüksek devirlere geçmek ve yine bu ilk aşamada mikseri çırpma kabının içerisinde 90 derece dik tutmak, sıçrama ve tozuma olmasını engeller.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, BUĞDAY UNU, BUĞDAY NİŞASTASI, YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU, ÇİKOLATA PARÇALARI(%5,5)[ŞEKER, KAKAO KÜTLESİ, YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU, GLİKOZ ŞURUBU, KAKAO YAĞI, EMÜLGATÖR(AYÇİÇEK LESİTİNİ)], MALTODEKSTRİN, KABARTICILAR(SODYUM PİNOFOSFAT, SODYUM BİKARBONAT, GLUKONO DELTA LAKTON), GLUKOZ ŞURUBU, EMÜLGATÖR(YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK VE ASETİK ASİT ESTERLERİ), YUMURTA AKI TOZU, AROMA VERİCİLER, KIVAM ARTTIRICI(KSANTAN GAM), YAĞSIZ SÜT TOZU, MISIR NİŞASTASI, TOPAKLANMAYI ÖNLEYİCİ(TRİKALSİYUM FOSFAT).

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, YUMURTA. FINDIK ÜRÜNÜ İÇEREBİLİR.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 340
Enerji (kj) 1430
Yağ (g) 12.9
Doymuş Yağ(g) 4.7
Karbonhidrat (g) 49.5
Şekerler (g) 34.4
Protein (g) 6.5
Tuz(g) 0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız