Durex Klasik Prezervatif 20'li #30146591 | CarrefourSA
Marka: DUREX

Durex Klasik Prezervatif 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Durex Klasik Prezervatif 20’li

 

Kişisel bakım her bireyin sürekli ve düzenli olarak hiç vazgeçmeden yapması gereken bir takım temel işlemleri içermektedir. Kişisel bakım işlemleri sayesinde bireyler daha sağlıklı ve daha aktif bir yaşam sürebilme imkanına kavuşmaktadır. Kişisel yaşam aktiviteleri bu sebep ile bireyler için olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Bireylerin kişisel bakım uygulamalarını aksatmaları durumunda hayatlarında birtakım şeylerin düzene girmesi daha da zorlaşabilecek ve sağlıkları zaman içerisinde kötüye gidebilecektir. Kişisel bakım konusu günümüzde hemen hemen herkesin anlayacağı şekli ile diş fırçalamaktan ibaret bir mesele değildir. Oldukça kapsamlı bir konu olan kişisel bakım konusunun içerisine bireylerin cinsel hayatı da girmektedir. Cinsel hayat ve birliktelikler için birçok farklı bakım ürünü bulunmaktadır. Durex klasik prezervatif 20’li ürünleri de cinsel hayata yönelik olarak piyasaya sürülen kişisel bakım ürünlerinin başında gelmektedir. Bu ürün sayesinde siz de daha aktif ve daha keyifli bir ilişkiye sahip olabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarını ziyaret ederek bulabileceğiniz bu ürünü satın almayı unutmayın.

Sağlık ürünleri reyonunu ziyaret ederek siz de durex klasik prezervatif 20’li ürünlerini oldukça kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız