Elidor Şampuan Anında Onarıcı Bakım 500 ml #30081963 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Şampuan Anında Onarıcı Bakım 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

CarrefourSA reyonlarında şampuanlar bölümünde yer alan Elidor Şampuan Anında Onarıcı Bakım 500 ml saç tellerini onarması ile öne çıkıyor. Nutrikeratin teknolojisiyle zenginleştirilmiş formülüyle saçı temizliyor ve bakıma hazır hale getiriyor. Günlük kullanıma uygun formülü sayesinde her gün duş alırken tercih ediliyor. Düzenli kullanıldığında, yeniden yapılandırma programı çerçevesinde sadece beş yıkamada saçların yıpranmış kısımlarını onarıyor. Sağlıklı ve parlak saçlar için ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor. Boya, fön ve tarama gibi çeşitli sebeplerden dolayı yıpranan saçları onarmak için kullanılan ürün, sağlıklı ve güzel görünen saçlara kavuşmanıza olanak sağlıyor.
Estetik şişesinde satışa sunulan ürün ferahlatan kokusuyla da biliniyor; kadınların en çok tercih ettiği bakım ürünleri arasında yer alıyor. Her sabah duşta kolayca kullanılabiliyor. Şampuan bölmesine rahatlıkla konabiliyor ve istediğiniz her an elinizin altında bulunuyor. Bir şampuandan beklenen pek çok isteğe cevap veren ürün, saçları yeniden yapılandırıyor ve sağlıklı saçlar yaratma konusunda size destek oluyor. Kökten uca besleyen özelliği ile beğeninize sunulan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 426922
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız