Elidor Şampuan Sağlıklı Uzayan Saçlar 500 ml #30109974 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Şampuan Sağlıklı Uzayan Saçlar 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

CarrefourSA reyonlarında şampuanlar bölümünde bulunan Elidor Şampuan Sağlıklı Uzayan Saçlar 500 ml hızlı ve sağlıklı uzayan saçlar vadeden harika bir şampuan olarak göz dolduruyor. Kalitesiyle yıllardır saç bakım ürünleri konusunda uzman üreticilerden biri olan Elidor bu kez yavaş uzayan ve uzarken kırılan, yıpranan saçlar için özel olan Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuanını sizler için üretti. Şampuanın mis gibi kokusu size bambaşka bir banyo deneyimi sunarken saçlarınızın kısa sürede kırılmadan ve yıpranmadan ne kadar hızlı uzadığını gördüğünüzde çok şaşıracaksınız. Dünyanın en iyi saç bakım uzmanlarının üzerinde çalıştığı Elidor şampuan, normal saçlar için özel olarak üretildi. Saçlarınızı kurutmadan ve nem dengesini bozmadan sağlıklı uzamasını sağlayan özel formülü aynı zamanda saçlarınızı dipten uca besliyor. Saç tellerinin sağlıklı ve parlak görünmesi için gerekli Biotin B7 vitaminini içinde barındıran Elidor şampuan ilk yıkamadan itibaren saçlarınıza gerekli bakımı yapar. Düzenli kullanımda farkı kısa sürede göreceksiniz.
Eğer siz de Elidor kalitesine CarrefourSA güvencesiyle sahip olmak ve saçlarınızın onarıldığını kısa sürede görmek istiyorsanız ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız