L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası 01 Açık Doğal Sarı #30020491 | CarrefourSA

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası 01 Açık Doğal Sarı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
264,90 TL 185,43 TL

CarrefourSA Kart İle

Excellence Creme Saç Boyası 01 Açık Doğal Sarı

Saç boyasından sadece renk değil daha fazlasını isteyenler için L'Oreal Paris'in Excellence Blonde Supreme Açık Dalgalı Sarı ürünü tam size göre. Yenilenen içeriği sayesinde saçınıza hayalini kurduğunuz sarı renk görünümü verir ve saçlarınıza hiçbir zarar vermez. L'Oreal Paris Excellence Blonde Supreme Açık Dalgalı Sarı ürününe CarrefourSA Kişisel Bakım reyonunda da bulunan Saç Boyaları bölümünden ulaşabilir, internet mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Ürün 3 aşamalı komple bakım imkanı sunmaktadır. Excellence Blonde Supreme boyama öncesinde saçlarınızı korur, boyama esnasında pro-keratinle güçlendiririr ve boyama sonrasında da kolajenle saçlarınızın yenililenmesini sağlar. İçinde bulunan %100 beyaz kapama özelliği sayesinde komple bakım sunar ve saçlarınızın olabildiğince ışıldamasına olanak sağlar. İstediğiniz sarı saçlara Excellence Blonde Supreme ile kolaylıkla ulaşabilir, saçınızında bulunan en ufak beyazlıkların dahi kolaylıkla kapadığını görenbilirsiniz. Özel kremsi formülüyle akmayan, koruyucu yapısı ile hassas saçlara bile zarar vermeden, saçlarınızdaki beyazları tamamen kapatır. Excellence Blonde Supreme sayesinde zengin, parlak ve uzun süre kalıcı saç rengini yakalayabilirsiniz. Çünkü bize göre saç boyası sadece bir renkten çok daha fazlası. Çünkü biz buna değeriz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız