Feast Bogurtlen 350 G #30301935 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Bogurtlen 350 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,40 TL

adet
Feast Bogurtlen 350 g

Orman meyvelerinin en lezzetli üyelerinden biri olan ve içerdiği vitaminlerle sağlığı destekleyen böğürtlen, tek seferde kullanılmaya uygun 350 gramlık paketiyle evinize geliyor! Siz de Feast Böğürtlen'i hemen sepetinize ekleyerek muhteşem tatlılar yapabilir, ailenizi ve sevdiklerinizi leziz meyve atıştırmalıklarıyla mutlu edebilirsiniz!

Feast, tek tek topladığı böğürtlenleri özenle işleyerek size sunuyor. Yıkanan ve ayıklanan her bir böğürtlen, tazeliğini yitirmesini önleyen özel yöntemlerle dondurularak paketleniyor. Elde edilen Feast Böğürtlen paketleri ev ortamında, -18 derecedeki derin dondurucularda rahatlıkla muhafaza edilebiliyor. Feast Böğürtlen'i en leziz haliyle kullanabilmek için ise paketi derin dondurucudan çıkarıp 2 saat boyunca oda sıcaklığında bekletmek gerekiyor.

Uygun koşullarda çözülen böğürtlenler en mükemmel haliyle pasta, tatlı ve dondurmalardaki yerini almaya hazır! Siz de Feast Böğürtlen'i dilerseniz tek başına atıştırmalık olarak tüketebilir, isterseniz de kahvaltılık yulaflara koyabilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız