Fisher Price Lnl Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik #30209863 | CarrefourSA

Fisher Price Lnl Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
999,99 TL

Fisher Price LNL Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik

0-3 yaş aralığındaki çocukların kullanımına uygun olan Fisher Price markası, Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik ile erken yaşlardan itibaren eğlenerek öğrenme sağlıyor.

Sevimli görünümü ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken köpekçik, çocukların en sevdiği oyuncaklar arasında girmeyi başarıyor.

Her bir kolu ve her bir bacağı farklı işleve sahip olan ürün, ışık desteği de sağlıyor.

Fisher Price Eğitici Köpekle Dokunarak Öğrenme

Fisher Price LNL Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik, bebeklerin kolayca basabileceği uzuvlarındaki hassas algılayıcılar sayesinde ilk kelimelerini öğrenen çocuklar için yardımcı rol üstleniyor.

100'den fazla kelimeyi söyleyebilen köpekçik ile bebeklerin ve çocukların temel kelimeleri kolayca öğrenmesi mümkün hale geliyor.

Müzik Kulağını Geliştiren Keyifli Kullanım

Birçok şarkı ve melodiyi çalabilen sevimli köpekçik, çocukların dikkatini üzerine çekiyor ve daha verimli bir öğrenme süreci sağlıyor.

Eğitici oyunlar reyonunda yer alan ürünün çıkardığı sesler, bebekler tarafından taklit edilerek kolayca öğrenilebiliyor.

Işıklı kalbi çocukların beğenisini kazanan köpekçik, 0-3 yaş grubu için sevilen bir oyun arkadaşı oluyor.

Sipariş vermek istediğiniz ürünün modelini ya da rengini sipariş notunda belirterek bu yararlı oyuncağı çocuğunuza hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız